vänta i hissen

Förra lördagen var vi på en japansk restaurang och sen åkte vi hem till Robin för att titta på film. När vi åkte upp i hissen frågade henke robin: Har dom fixat hissen nu eller? Då säger Robin: Grejen är den att dom faktiskt har det. Och sen en halv min senare stannar hissen, och där svår vi i en kvart. Fast i hissen och det var lite pinsamt när hissgubbarna kom och det visade sig att vi var en person för mycket i hissen men vi kan ju knappast vägt 500 kg....hm..
Vi som var där var: Rickard och Jag, Henke och Jossan, Robin och Sandra....men Sandra är inte tillsammans med Robin ifall ni tror det =P. När vi skulle hem till Robin hängde även Maria på. =)

vänta i hissen

Till dig som "hatar" Gud!

Att höra en diskussion eller samtal på håll om Gud kan vara ganska intressant. Det har hänt mig många gånger, du har säkert också varit med om det. Det som är intressant i diskussionen är hur de lägger fram sina åsikter. Vissa sitter helt tysta och har inga åsikter, kanske skaffar de sig åsikter under diskussionens gång.
Den som håller i själva samtalet, alltså den som dragit ihång den, är ofta förargad över något. Personen i fråga lägger agressivt fram sin åsikt. Hon har noll kolla vad hon pratar om men ändå måste hon säga det, för det är viktigt för henne. Hon bryr sig inte om hur saker och ting verkligen ligger till, det är inte väsentligt. Och som råga på allt säger hon att hon hatar Gud.
Jag vill säga till dig som funderar eller hört någon säga något, ta reda på hur allt ligger till innan du skapar falska åsikter inom dig. Jag förstår henne på sätt och vis, hade det legat någon sanning i det hon sa skulle jag verkligen bli arg men hon gjorde bara bort sig för hon tog aldrig reda på sanningen. Jag uppmanar dig till att inte begå samma misstag.

På återläsande