Farligt uppdrag

Igår utförde jag och Rickard ett mycket svårt, betydelsefullt, allvarligt, uppmärksammat och rent av livsfarligt uppdrag. Det innehöll action, spänning och romantik!
Vi hade båda kamoflerade kläder på oss med insåg att de kläderna inte var till så stor nytta nu när det är snö ute men det gjorde ingenting för innan vi visste ordet av så var vi båda vita om kläderna, helt nedsnöade.

Vi fick gå igenom många prövningar innan det stora, avgörande uppdraget: bestiga och ta sig ner från 17-berget!

För att komma upp utan att bli upptäckta fick vi åla oss upp för det branta berget, vilket krävde stor ansträngning och mod. Nervägen gick snabbare än vi trodde, vi bara susade ner, helt smärtfritt. Och vipps var uppdraget godkänt!

Detta har självklart uppmärksammats av media och vi är nu världskända. Jag var bara tvungen att berätta det, även om ni redan vet det.

God eftermiddag mitt herrskap

Att samla vuxenpoäng..!

Idag drog jag ihop en stor pott vuxenpoäng...!

Jag kom till jobbet (1 poäng) öppnade upp och gjortde det jag skulle göra. När jag låse upp kontoret blixtrade det till i lampan, jag förstod då att en propp hade gått (0,2 poäng). I all förtvivlan letade jag efter proppskåpet. Hade bara varit inne i det på övervåningen och letade på helt fel ställe. Eftersom jag var ensam blev jag tvungen att ringa efter chefen, Jussi (-0,1 poäng). Han förklarade allt och jag satte i en ny propp.....eller jag satte inte i den utan en mycket trevlig gäst gjorde det =P men jag tycker att jag ska få ett halvt poäng ändå eftersom jag nu lärde mig hur jag skulle göra! (0,5 poäng)
Dagen rullade på, jag fick klart frukosten i tiden även om jag inte trodde det med tanke på morgonens incedent. Folk checkade ut och betalade och betalade och betalade och betalade.....vilket ledde till att rullen vad den nu heter i "kortmaskinen" tog slut så jag fick inte ut några kvitton. =(. Då blev jag tvungen att ringa Jussi igen (-0,1 poäng) han förklarde hur jag skulle göra att det gick bra! Den här gången var det jag som gjorde det och inte någon hjälpsam gäst =P alltså...(1 poäng).
Och slutligen ska jag få hela 3 poäng för att jag skötte hela hotellet själv i går i 10 timmar, det är nämnligen rekord! Det brukar bara vara högst 4 timmar.
Fick dekorera tårtan också, vilket brukar vara Jussis uppgift. Jag känner mig ganska stolt om jag ska vara ärlig. Men jag går emot mig själv när jag pratar om mig själv så där så jag borde sluta. Ni har nog fått nog nu =P hehe.

Kram på er!

Om ni vill drömma er bort till sommaren så titta ner....

Hoffröken Alette Wedel-Jarlsbergs rum

Hotell Torpa Pensionat

Egentligen skulle jag kunna säga att det här är mitt första inlägg, riktiga inlägg. Det jag skrev för åtta månader sedan kan knappast räknas. I alla fall så ska jag övergå till ämnet.
Jag jobbar på Torpa pensionat sen två år tillbaka. Den här helgen var riktigt jobbig och förde med sig många hinder i jobbet. Var tredje helg är det min tur att "sköta" hotellet, med allt som handlar om frukost, servering, städning, sitta i reception mm. Den här helgen var det min tur.
Jag känner inte riktigt att jag vill skriva så mycket mer nu men jag bifogar en bild på hotellet.

Hotell Torpa Pensionat

Så här kan det se ut en sommardag i Torpaviken. Mycket trevligt. Värt att se!